Pour Noël, Laurent, Aline 

et Toute l'équipe de l'Ourson vous proposent

 

Restaurant l’Ourson
Christmas Menu
24th and 25th December 2018

Appetizer

*********

Duckliver Terrine with Ceps and Pumpkin and Nuts Chutney

 

*********

Marinated Raw of Seabass and « Marennes d’Oléron » Oysters,

Betroot Jely and Lime

 

*********

Scallops Just Panfried,

Mussels and Avruga caviar Juice

 

*********

Frosty Break

 

*********

Stuffed Capon with « Richerenches » Black Truffles

« Demi-Deuil » Sauce

 

*********

« Aravis » selection of Cheese

 

*********

The « Ourson » sweet

 

**********

Chocolate Finger with Praline,

Mandarin Jely and Coulis

Full Menu 85 €

Menu without the Seabass and Oysters Tartare 70 €

L'Ourson

27 passage du Mont-Blanc, 74220 La Clusaz

© 2016 L'Ourson - La Clusaz